Hoe verkrijg je inzicht in persoonlijke ontwikkeling en groei met Luisterkind?

Persoonlijke ontwikkeling zorgt ervoor dat je beter bestand bent tegen uitdagingen in het leven. Ieder mens beschikt over unieke kwaliteiten, die het mogelijk maken om jezelf staande te houden en vervulling te vinden. Toch kunnen ervaringen je overweldigen, waardoor de draad enigszins kwijtraakt. Hoe vind je dan oplossingen of de juiste motivatie om jezelf te herpakken? Met een Luisterkind afstemming verkrijg je meer inzicht in je persoonlijke ontwikkeling en hoe je uitdagingen aangaat. Je kunt persoonlijke vragen stellen, waarop je graag een antwoord krijgt. Zo wordt duidelijk waar je persoonlijke vaardigheden en kwaliteiten liggen en wat je nodig hebt om bewuster kwesties in je leven te verbeteren. Bij Practice Adora worden Luisterkind afstemmingen geboden op algemene, maar ook specifieke levensthema’s. Met de juiste inzichten en handvatten herpak jij de regie over de koers van je eigen leven.

Bewust leven met Luisterkind

Wanneer vertwijfeling of onzekerheid optreedt, lijkt het alsof het leven met je aan de haal gaat. Toch beschik je zelf over voldoende kennis om jezelf weer op het juiste pad te zetten. Alle ervaringen en opgedane kennis zitten immers in jouw energieveld, lichaam en wezen opgeslagen. Door je aandacht niet naar buiten, maar naar binnen te richten, kun je jezelf persoonlijk ontwikkelen en ontdekken welke kwaliteiten je zelf in huis hebt om verandering te brengen in kwesties die nu nog moedeloos lijken. Een afstemming volgens de Luisterkind Methode verwoordt welke vaardigheden je verder kunt ontwikkelen en wat je reeds meebrengt om groei mogelijk te maken. In een zachte communicatie komt jouw innerlijk weten aan het woord en ontdek je welke stappen jou verder brengen. Een bewuste benadering tot het omgaan met uitdagingen, waarbij wie je werkelijk bent in de schijnwerper staat.

Luisterkind legt regie in eigen handen

In een Luisterkind afstemming komt jouw innerlijk weten in een gemoedelijke sfeer op energetisch niveau aan het woord en wordt onderzocht hoe je jouw talenten, kwaliteiten en sociale vaardigheden optimaal kunt ontwikkelen. Op elk levensthema kan gelezen worden om te zien waar jij persoonlijk staat door eerdere ervaringen, familiaire imprints of maatschappelijk aangeleerde principes. Daarnaast wordt gekeken naar het sluimerende potentieel dat in je mag ontwaken, wat ervoor zorgt dat je zelf de teugels opnieuw in handen neemt. Jouw persoonlijke ontwikkeling komt tot bloei met een afstemming van Luisterkind. Gun jezelf dit geschenk vanuit Practice Adora en voel je gezien, gehoord en begrepen.

Scroll naar boven