Tips om af te vallen

Tips om af te vallen

Het is zo ver, je hebt besloten dat je wat kilo’s kwijt wil gaan raken en wil hier echt voor gaan. Maar hoe pak je dit aan en waar je begin je? Voor veel mensen is dit een probleem waar je al vrij snel tegen aan loopt. Dit is natuurlijk ook begrijpelijk want je moet een cyclus doorbreken van slechte gewoontes en dit is nou eenmaal niet heel eenvoudig. Toch zijn er een aantal tips waardoor je makkelijker kan beginnen met jou uitdaging!

  1. Gezonde voeding

Deze tip is een van de meest bekende tips wanneer je bent gaan rondneuzen over het afvallen, de reden hiervoor is natuurlijk simpel want het is immers een heel belangrijk aspect van het afvallen. Wat er niet in komt, komt er ook niet aan. Niet alleen voor het afvallen is dit belangrijk maar ook je energie level word beter van goede voeding.

  1. Beweging

Beweging is erg belangrijk voor het afvallen. Bij alles wat jij namelijk doet vind verbranding van calorieën plaats en dit is nodig om vetten te kunnen verbranden. Eten en beweging gaan dus ook hand in hand. Je hoeft niet meteen hardcore naar de sportschool 6 dagen per week maar gewoon lekker wandelen is ook prima om net even die extraatjes te verbranden.

  1. Mindset

De mindset is misschien nog wel het belangrijkste van de bovengenoemde punten. Je moet jezelf er namelijk toe zetten om niet toch dat lekkere stukje taart te pakken of die zak chips leeg te eten. Ook het wandelen kan soms best even een dingetje zijn. Vertel jezelf dus goed waarvoor je dit doet en houd je doel voor ogen zodat je opgave minder groot is. Wanneer jij helder hebt wat je wil en waarvoor je het wil zal je jezelf makkelijker kunnen motiveren.

Scroll naar boven